Avoimet työpaikat


Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa. Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut jo 90 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Metoksen pääkonttori, tehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Muut tehtaamme sijaitsevat Suomessa Leppävirran Sorsakoskella ja Virossa Tallinnassa.

Metos työllistää Suomessa noin 350 ammattilaista. Pitkäjänteinen panostus omaan tuotekehitykseen, valmistukseen sekä erilaisiin alan palveluihin vaatii monipuolista osaamista. Tämän vuoksi olemme valinneet osaamisen yhdeksi kolmesta arviostamme. Kehittäessämme kokonaispalveluja ja omaa laitevalmistustamme, olemme samalla luoneet ainutlaatuisen osaajien verkoston. Laajan toimintakentän vuoksi yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Keravan toimipisteessämme työskentelee noin 240 henkilöä ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella työllistämme yli sata ammattilaista.

Haemme Länsi- ja Itä-Suomen alueille

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖJÄ


vastaamaan toimitusprojektien toteutuksesta ja kustannuksista. Tehtävään kuuluu aikataulutus,  resurssointi, toimitusten ja asennusten valvominen, muutosten hallinta, raportointi asiakkaalle ja sisäisesti. Yhteistyö ja kokoukset asiakkaan, rakentajan ja muiden osallisten kanssa ovat osa työtäsi. Tärkeää on myös asennuskustannusten seuranta ja asennustoiminnan jatkuva kehittäminen.

Olet avainasemassa asiakkaidemme projektien onnistumiselle ja vahvistat osaamisellasi asiakastyytyväisyyttä. Työmaatyöskentely on sinulle tuttua ja osaat puuttua asioihin ajoissa. Tarvittaessa projektin läpimenon varmistamiseksi uskallat myös itse tarttua fyysiseen työntekoon.

Länsi-Suomen alueen projektipäällikön työpiste sijaitsee Tampereen konttorillamme ja Itä-Suomen vastaavasti Kuopion konttorillamme.


Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

■ teknillistä koulutusta
■ työmaakokemusta vähintään kahden vuoden ajalta
■ itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa, joustavuutta ja yhteistyökykyä
■ englannin kielen osaamista, ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksesi Länsi-Suomen projektipäällikön tehtävässä


Lisätietoja tehtävistä antaa myyntipäällikkö Kari Pusa, puh. 040 5002430, kari.pusa@metos.fi. Täytä sähköinen hakemusksesi 21.6.2017 mennessä Länsi-Suomen projektipäällikkön tehtävään tästä linkistä ja vastaavasti Itä-Suomeen tästä linkistä.


Haemme Mikkelin talousalueelle


HUOLTOASENTAJAA


vahvistamaan paikallista huolto-organisaatiotamme. Työtehtäviisi kuuluvat ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt asiakkaidemme keittiössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta
■ sähköasentajan koulutusta ja työkokemusta laitehuollosta
■ jäähdytystekniikan osaaminen ja kylmälupa yli tai alle 3 kg katsotaan eduksesi
■ ajokorttia ja valmiutta liikkuvaan työhön
■ asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja yhteistyökykyä
■ joustavuutta ja intoa oppia uutta
■ englannin kielen taito katsotaan eduksesi

Tarjoamme jatkuvan koulutuksen uusimman laiteteknologian saloihin sekä monipuolisen työkentän mukavien asiakkaiden parissa. Lisätietoja tehtävästä antaa huollon palvelupäällikkö Pasi Iljo, puhelin 020 439 4002. Täytä sähköinen hakemuksesi 18.6.2017 mennessä tästä linkistä.

 Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta.


LinkedIn Linkki Metoksen LinkedIn-sivulle