Avoimet työpaikat


Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI- ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa. Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut jo 90 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Metoksen pääkonttori, tehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Muut tehtaamme sijaitsevat Suomessa Leppävirran Sorsakoskella ja Virossa Tallinnassa.

Metos työllistää Suomessa noin 350 ammattilaista. Pitkäjänteinen panostus omaan tuotekehitykseen, valmistukseen sekä erilaisiin alan palveluihin vaatii monipuolista osaamista. Tämän vuoksi olemme valinneet osaamisen yhdeksi kolmesta arviostamme. Kehittäessämme kokonaispalveluja ja omaa laitevalmistustamme, olemme samalla luoneet ainutlaatuisen osaajien verkoston. Laajan toimintakentän vuoksi yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Keravan toimipisteessämme työskentelee noin 240 henkilöä ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella työllistämme yli sata ammattilaista.


Haemme sähkö-, kone tai metallialan opiskelijoita harjoittelijoiksi kokoonpanoon


Tarjoamme viidelle sähkö-, kone tai metallialan opiskelijalle tammikuusta 2019 alkaen harjoittelupaikan ammattikeittiölaitteiden ja -kalusteiden kokoonpanossa Keravalla. Harjoittelussa pärjäät, jos sinulla on aito motivaatio ja halu oppia uutta.
 
Metoksella harjoittelu on suurilta osin tiimityötä, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Harjoittelijana olet tehokas, täsmällinen ja et kavahda fyysisenkään työn tekemistä. Tuotantotilat ovat modernit, turvalliset ja siistit.

Tarjoamme sinulle harjoittelussa hyvän perehdytyksen tehtäviin, mukavat työkaverit sekä paljon uuden oppimista. Harjoittelun kautta sinulla on oiva mahdollisuus päästä myös kesätöihin.
 
Jätäthän hakemuksesi tästä linkistä pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja harjoittelupaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa tuotantopäällikkö Esko Hanttunen p. 0400531662.

Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut yli 90 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Tänä päivänä Metos tunnetaan myös kansainvälisesti ja yritys on toimialansa markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Metoksen pääkonttori, tehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Metos työllistää Suomessa noin 350 ammattilaista. Laajan toimintakentän vuoksi yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin.Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta.


LinkedIn Linkki Metoksen LinkedIn- sivulle

 


Rekrytointijärjestelmän rekisteriseloste