Vieressä uusimmat OUTLETin tuotteet. Voit myös etsiä tuotteita haulla tai tuoteryhmien perusteella. OUTLETissa on yhteensä 277 tuotetta.

Haku Outletista:  • Tuoteryhmät  • OUTLET myy messuilla ja näyttelyssä vähän käytettyjä suurkeittiölaitteita ja valikoimasta poistuneita uusia keittiölaitteita. Tekniikaltaan laitteet ovat virheettömiä ja uuden veroisia, joten myymälä tarjoaa mahdollisuuden tehdä todellisia löytöjä. Valikoima vaihtuu päivittäin.

    OUTLET on auki arkisin kello 8.30 - 15.00 ja muuna aikana sopimuksen mukaan. Puhelintiedusteluja voit tehdä numerosta 0204 39 4466, Arja Söderholm. Tervetuloa myös tutustumaan valikoimaan tänne Keravalle. HUOM! Myymälässämme käy vain korttimaksu.

    Verkkosivuillamme voit tarkastella OUTLETin tuotteita sinulle sopivaan aikaan. Poimi sinua kiinnostavat tavarat koriin. Voit tiedustella poimituista tuotteista lisätietoja, varausmahdollisuutta tai ostamista lähettämällä korin meille.

    OUTLETIN kanssa samassa pistessä toimii myös tilattujen varaosien noutopiste. Muistathan tilata osat varaosamyynnistämme puh. 0204 39 4456 viimeistään 2 tuntia ennen noutoa. Saman päivän aikana tilatut ja noudettavat varaosat tulee tilata viimeistään klo 13.00. Säilytämme tilaamiasi varaosia viikon (1 viikko) tilauksessa sovitusta noutopäivästä.

Jalusta   OM 80 | Stand OM 80

Jalusta OM 80

180,00 (alv 0%)