metos messut 2024

Inspiraatiota, tietoa, kohtaamisia!


Metos Messut valtaavat jälleen Metos Centerin lokakuussa! 

Aika: 9.-10.10.2024 klo 11-17
Paikka: Metos Center, Kerava, Ahjonkaarre 


Messut tulevat tarjoamaan ajatuksia herättäviä luentoja, uusimpia innovaatioita, ammattilaisten kohtaamisia ja verkostoitumista sekä tietenkin hyvää fiilistä. 
Tapahtumassa ovat jälleen paikalla alan kuumimmat nimet, jonka lisäksi messujen aikana pidettävät luennot tarjoavat tiukkaa asiaa. 

Tapahtuman juontaa TV:stäkin tuttu kokki ja yrittäjä Pipsa Hurmerinta.
Innostavaa ohjelmaa ammattikeittiöiden ammattilaisille ja asiantuntijoille
 
Runsas kattaus asiantuntijaluentoja
Palvelubulevardilta apua keittiön elinkaaren hallintaan
Koe padan valmistus omin silmin tehdaskierroksella
Opi hyödyntämään tehokkaasti laitteiden ominaisuuksia lukuisilla laitedemoillamme


Luennot tarjoavat tiukkaa asiaa

Vegaanikokki ja yrittäjä Katarina Furstenborg, Lettuce Date
Proteiinirikkaiden vegaanisten annosten parhaimmat raaka-aineet sekä valmistustavat ja niiden hyödyntäminen ammattikeittiöannoksissa

FT, yliopettaja Jarmo Ahonen, Turun ammattikorkeakoulu
Silmänliikemittauksen ja tekoälyn avulla uusia ratkaisuja ergonomiasuunnitteluun ja tuoteasemointiin

Ruokavaikuttaja ja ekologisen ruoanlaiton pioneeri Ossi Paloneva
Miltä syöminen tuntuu? –Ruoan bioaktiivisuudesta seuraava megatrendi?

Ruokapalvelujen asiantuntija Petri Nuutinen, Valio Aimo koekeittiö
Kylmävalmistuksen mahdollisuudet sekä Novodrum-konsepti

Keittiömestari ja myyntijohtaja Oskari Markkanen, Lihakauppa Roslund
Sous Vide -ruoanvalmistus keskuskeittiössä ja pienteollisuustuotannossa

Tietojenkäsittelyn tohtori ja erikoistutkija Niko Myller, Turun Yliopisto 
Parempia kokemuksia ja vastuullisuutta itsepalveluravintoloissa dataekosysteemin tuella


Tapaat messuilla myös heidät 

Suomen Bocuse d’Or joukkueen edustaja Ismo Sipeläinen
Vuoden Kokki 2023 Johan Kurkela
Vuoden Tarjoilija 2023 Kirsi Seppänen


Demoista vinkkejä laitteiden käyttöön sekä laiteuutuuksia ensiesittelyssä


Viking 60 -peruspata monella mahdollisuudella – tule kuulemaan, miten voit monipuolistaa padan käyttöä lisävarusteiden avulla.
Proveno-monitoimipata suureen ja pieneen tuotantoon – miten valmistuu sata kiloa fetasalaattia 40 sekunnissa?
Kuulet myös, miten saadaan tasalaatuista ruokaa puoliautomaattisesti tai automaattisesti suoraan padasta astiaan, pussiin tai rasiaan.
Lisäksi näet, miten non-stop -tuotantomenetelmä toimii kahdella padalla sekä miten ruokaisat keitot pumpataan tasajakoisella annostelulla.
Pakkauksesta pataan alle minuutissa? Tule katsomaan, kuinka sata litraa maitoa siirretään NovoDrum-pakkauksesta pataan alle minuutissa Metos DOS-2 NovoKitin avulla. 
Tule näkemään, miten hoidat kylmävalmistuksen lämpimässä tilassa.
Haasteena vesipullojen tai muoviastioiden pesu? Tule katsomaan, miten ratkaiset haasteesi.
Haluatko tarjota asiakkaillesi jotain uutta? Tule tutustumaan itsepalveluun tarkoitettuun FreshBlend-smoothielaitteeseen!
Pakastekutterilla saat ruoat ja jälkiruoat valmiiksi annosteltuina, tuoreena tarjoiltuna.
Lämpölamppu vai sisustusvalaisin? Esillä useita sisustuksellisia vaihtoehtoja ruoan tarjoiluun.
Näe, kuinka valmistat maukkaat pizzat perinteisellä elävän tulen uunilla.
Esillä ravintolalaitesarjat – haet sitten laitetta mitan tai hinnan mukaan, tule tutustumaan erilaisiin vaihtoehtoihin.
Infuusiolaite & vakuumikone = täydellinen aromi! Tule näkemään, miten se tehdään.
Raasteet, viipaleet, kuutiot ja suikaleet, tuoreena ruoanvalmistukseen ja tarjoiluun. Tule kuulemaan, mitä etuja saat tehdessäsi esikäsittelyn itse.
Luo oma Burlodge-ruoankuljetusvaunu keittiösi tarpeeseen. Pääset näkemään, mitä mahdollisuuksia ruoankuljetus voi tarjota arkeesi.
Tule ensimmäisten joukossa iCombi-yhdistelmäuunin AutoDos-mallien ensiesittelyyn.
Tule näkemään, miten iVario-kypsennyskeskus taipuu moneen.
Uusista jääpalakoneista saat jääpalat maustettuna?
Demoissa tutustut myös MerryChefin turbouuneihin ja lisäksi esittelyssä rasvakeittimiä erilaisiin friteeraustarpeisiin.
Palvelubulevardilta saat apua keittiön elinkaaren hallintaan.
Tule näkemään Keravan tehtaamme uudet laitelanseeraukset ensimmäisten joukossa!
 


Ilmoittaudu Metos Messuille!


Tapahtuma on maksuton kaikille ammattikeittiöiden ammattilaisille ja asiantuntijoille.  
Tervetuloa mukaan inspiroitumaan!

 
 

Tapahtumatiedot


Tapahtuman tarkka ohjelma aikatauluineen sekä muut tapahtumatiedot julkaistaan myöhemmin. 

Tapahtumapaikkana toimii Metoksen pääkonttorin yhteydessä sijaitseva Metos Center (Ahjonkaarre, Kerava). 

Messuille pääset kätevästi Keravan asemalta pitkin päivää kulkevalla messubussilla, reittinä Keravan asema - Metos Center - Keravan asema. 
Messubussin aikataulut julkaistaan myöhemmin tällä sivulla.

Katso tunnelmia edellisiltä Metos Messuilta! 

Metos Messut 2022 
Metos Center, Kerava

 


Sosiaalisen median kanavista saat uusimman tiedon


Seuraa sosiaalisen median kanaviamme saadaksesi tuoreimman tiedon myös messuista, joten ota kanavamme seurantaasi!
#metosmessut #metosfinland @metosfinland

 

 

Mikä Metos Center?

Tutustu tapahtumapaikkaan täältä!