Koodi: MG4240950

Monitoimikaappi Metos HiChef SBM-121-HR-RC vasenkätinen

Monikäyttöinen pikajäähdytyskaappi ja pakastin Metos HiChef soveltuu positiiviseen ja negatiiviseen pikajäähdytykseen, sulatukseen, nostatukseen, ajastettuun no…

Listahinta 18 772,00 €
Tilaustuote
Monikäyttöinen pikajäähdytyskaappi ja pakastin Metos HiChef soveltuu positiiviseen ja negatiiviseen pikajäähdytykseen, sulatukseen, nostatukseen, ajastettuun nostatukseen, pastörointiin, hitaaseen kypsennykseen, lämpötilan ylläpitoon ja kuivaukseen. Nämä ovat toimintoja, joita voidaan hallita välittömästi ja tarkasti, yksittäin tai yhdistämällä ne yhteen. Monipuolinen Metos HiCHef pikajäähdytys- ja
-pakastuskaappi ja sen esiasetetut ohjelmat mahdollistavat useita jäähdytys- ja kypsennysvaihtoehtoja, mikä tekee laitteesta helppokäyttöisen. Jäähdytys säilyttää ruoan maun, ulkonäön ja painon. Pikapakastaminen mahdollistaa täydellisesti säilöttyjen elintarvikkeiden tarjoilun joko raakana tai täysin kypsennettynä milloin tahansa.

Metos HiChef -laitteen etuna on myös se, että kun ruoanvalmistuksessa haluttu vaihe on saavutettu, se siirtyy automaattisesti pikajäähdytys- ja sitä seuraavaan säilytysvaiheeseen ilman, että käyttäjän tarvitsee suorittaa näitä vaiheita manuaalisesti. Näin ollen kaikki voidaan tehdä turvallisesti myös silloin, kun keittiö ei ole käytössä.

Sulatustoiminto varmistaa pakastettujen elintarvikkeiden hallitun sulatuksen HACCP-standardien mukaisesti. Taikinan kohotustoiminnolla ohjataan taikinan lämpötilaa ja kosteutta sekä aikaa, jolloin taikinan on oltava valmis leivontaan. Sulatus- ja taikinan kohotustoiminnot mahdollistavat raaka-aineiden varastoinnin ja tarjoavat joustavuutta ruoanvalmistukseen, jolloin asiakkaat saavat sen, mitä he haluavat: tuoreita ruokia, jotka ovat täydellisesti säilyneitä. Matalassa lämpötilassa kypsennys ei ainoastaan säilytä makua vaan myös tuoksun, pehmeyden ja mehevän maun.

Nostatus- ja ajastettu nostatus: Ohjaa ja järkeistää kypsytysprosessia optimoimalla ajat, aikataulut ja raaka-aineiden käytön.

Heisimato, Anisakis-tappaja ja pastörointi: Pidentää elintarvikkeiden säilytysaikaa, poistaa loiset ja mahdollistaa raa'an lihan tai kalan tarjoilun täysin turvallisesti.

Positiivinen ja negatiivinen varastointi: Säilytä ruokakomerossasi olevat ruoat ja raaka-aineet valvotussa lämpötilassa ja kosteudessa, +18 °C:sta -21 °C:een.

Temperointi ja suklaan sulaminen: Hitaasta sulamisesta kiteytymiseen saat aina täydellisen lopputuloksen alhaisen ilmankosteuden ansiosta.

Kuivatus: Sienten säilöminen tai koristeiden, infuusioiden, pakastekuivattujen tuotteiden luominen tuoreista hedelmistä alkaen.

Hidas kypsentäminen: Ideallinen sous videlle, myös säilykkeille sekä moniin esivalmisteluihin, ilman jatkuvaa käyttäjän valvontaa. Soveltuu kaikille käyttäjille.

Sulatus: Vähentää nestehukkaa ja siten myös pakastettujen elintarvikkeiden painon hukkaa, säilyttäen samalla aistittavat ominaisuudet.

Jatkuva sykli: Se mahdollistaa vakiolämpötilan, jossa jokaiselle yksittäiselle leivontalevylle on oma asetus.

Ylläpito: Ihanteellinen lämpötila kuumien tai kylmien ruokien tuomiseen pöytään tai jäätelön valmistuksen ja tarjoilun aikana.

Jogurtti: Erillinen toiminto, jonka avulla voit valmistaa kermaista jogurttia lisäämällä maitoa (42 °C) ja eläviä maitohappokulttuureja.

RAKENTEELLISET OMINAISUUDET
- 12xGN1/1-65 mm, johdeväli 73 mm.
- Keskuskoneliitäntäinen, koneikko ei kuulu toimitukseen
- 0,8 mm paksut ruostumattomasta teräksestä valmistetut ulkosivut ja ovi.
- 1 mm paksusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu yläosa
- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisäpinnoite, jossa on täysin pyöristetyt kulmat
- Muottiin valettu ja tiivis sisäpohja
- Kondenssia ehkäisevä lämmityselementti, joka on sijoitettu laatikkoon magneettitiivisteen pysäytyksen alle.
- Strongboxin ergonominen kahva
- 0,8 mm paksu ruostumattomasta teräksestä valmistettu ovi
- HCFC-vapaa korkeatiheyksinen polyuretaanivaahtoeriste (n. 42 kg/m³).
- Magneettitiiviste oven 4 sivulla
- Ulkopuoli ruostumatonta terästä (Scotch-Brite-satiinipinta)
- Epäsuoran virtauksen sähköpuhaltimet - komposiittimateriaalista - tuotteessa
- Patentoitu kammion kosteuden ruiskutusjärjestelmä
- Jäähdytysteho 70 kg +90°C > +3°C 90 min.
- Pakastuskapasiteetti 50 kg +90°C > -18°C 240 min.

VARUSTELTU SISÄTILA
- Nopeasti irrotettava lämmitetty anturi, jossa on 4 mittauspistettä
- Sivuttaisohjaimia tukevat pylväät, joissa on 18 mm:n reiät.

KOMENNOT, HALLINTALAITTEET JA TURVALAITTEET
- 7" FULL TOUCH -näyttö teräväpiirtonäyttö
- Ohjauksella aktivoitu kammion desinfiointijärjestelmä aktiivisilla ioneilla (HI-GIENE)
- Kompressoria suojaava automaattisesti palautuva lämpökatkaisija
- Valokuvatunnistettavat prosessit
- USB-liitäntä tietojen/reseptien lataamiseen ja lataamiseen
- Vakiokytkentä

Vaihtoehto
- Pyörät
- oikealle kääntyvä ovi
Yleiset tiedot
Nimike Monitoimikaappi Metos HiChef SBM-121-HR-RC vasenkätinen
Mitat ja kapasiteetti
Tuotteen kapasiteetti 70kg/+70...+3, 50kg/+70...-18
Sisämitat mm 670
Tuotteen leveys mm 790
Tuotteen syvyys mm 820
Tuotteen korkeus mm 1810
Pakkauksen tilavuus 1,578 m3
Pakkauksen mitat (LxSxK) 83x97x196 cm
Nettopaino 150 kg
Pakkauksen paino 190 kg
Tekniset tiedot
Liitäntäteho kW 1.93
Sulakkeen koko A 10
Liitäntäjännite V 400
Vaiheiden määrä 3N
Taajuus Hz 50
Käynnistysvirta A 7.04
IP-luokitus X4
Sähköliitännän valmius Pistoke
Kylmävesiliitännän halkaisija 1/2''
Viemäröinnin halkaisija 51
Lattiakaivo tarvitaan Kyllä
Jäähdytyskapasiteetti W 1940
Haihdutuslämpötila °C +45
Höyrystymislämpötila °C -25
Kylmäaine R452a/R448a/R449a
Äänenpainetaso dB 70
Ominaisuudet
Kätisyys vasen
GN-koko 1/1
Lämpötila-alue ºC +85°C / -40°C
Johdeväli mm 36.5
Valaistus ei valaistusta
Koneikko Keskuskoneliitäntäinen
Sulatus automaattinen
Lämpötila-anturi Kyllä
Vaunutäyttö Ei
Lasiovi Ei
  • User Manual EN

    13,4 Mt

Palvelut ja lisätarvikkeet